Bogaţii de pe Costa Concordia ar fi oferit bani echipajului pentru a fi evacuaţi primii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasagerii ruşi bogaţi aflaţi la bordul vasului Costa Concordia le-au oferit sume mari membrilor echipajului pentru a avea prioritate la urcarea în bărcile de salvare, informează ziarul The Daily Mail, în ediţia electronică.

Anchetatorii italieni încearcă să obţină declaraţii ale martorilor care au observat cum turiştii est-europeni bogaţi au fost favorizaţi în timp ce restul pasagerilor au fost lăsaţi să se descurce pe cont propriu în noaptea naufragiului.

Franca Anichini, un locuitor de pe Insula Giglio, a declarat că primii pasageri care au ajuns la ţărm nu au fost femei rănite şi copii, ci bărbaţi şi femei bogaţi care vorbeau limba rusă.

Anchetatorii suspectează că membrii echipajului au fost mituiţi de pasagerii bogaţi pentru a urca primi în bărcile de salvare, scena fiind comparată cu cea de pe vasul Titanic, scufundat în Oceanul Atlantic acum 100 de ani.

Bilanţul naufragiului vasului de croazieră Costa Concordia a ajuns la 16 morţi, dar echipele de intervenţie caută în continuare corpurile persoanelor date dispărute.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite