Trupul unei femei a plutit două zile într-o piscină publică şi nimănui nu i s-a părut suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii au verificat înregistrările video şi au luat interviuri, în speranţa că vor afla ce s-a întâmplat cu  Joseph Marie, 36 ani. Trupul femeii a plutit în piscină două zile, fără ca cineva să tragă un semnal de alarmă.

Joseph Marie a plecat la piscină dumincă cu câţiva prieteni iar trupul său a fost găsit marţi seară de un grup de tineri care au pătruns clandestin în incinta bazinului, potrivit Yahoo News.

Autorităţile au declarat că femeia nu a fost dată dispărută. Prietenii ei au spus că au crezut ca ea a plecat  pur şi simplu de la piscină iar iubitul său, deşi apelurile sale telefonice au rămas fără răspuns, a crezut că a vrut să fie singură.

Joseph Marie era născută în Haiti şi avea cinci copii, deşi numai un fiu adult locuia cu ea. A lucrat ca menajeră la un hotel iar prietenii săi spun că ştia să înoate.

Marie a intrat în piscină alături de un copil de 9 ani. După ce au plonjat în apă, băiatul a spus că femeia nu a mai ieşit la suprafaţă. Copilul a anunţat angajaţii piscinei, dar aceştia nu au luat nicio măsură.

Concluziile autopsiei nu au fost încă făcute publice.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite