Trei morţi şi trei răniţi într-un schimb de focuri într-un campus universitar american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost ucise şi alte trei rănite într-un schimb de focuri ce a avut loc sâmbătă seară în statul Alabama, în sudul Statelor Unite, în timpul unei sărbători studenţeşti în campusul universitar din Auburn, informează Associated Press.

Autorităţile locale au raportat că cele trei persoane decedate aveau 20 de ani. Printre ele, doi foşti jucători de fotbal american de la Auburn University. Un jucător actual al echipei universitare se numără printre răniţi, potrivit poliţiei.

"Ne confruntăm cu o situaţie dificilă întrucât nu este vorba numai de studenţi şi sportivi, ci de asemenea de tineri", a subliniat Tommy Dawson, şeful poliţiei din Auburn, unde se află o mare universitate. Poliţia este în căutarea atacatorului care ar fi în vârstă de 22 de ani, scrie Agerpres.

"Totul a pornit de la o femeie. Eram pe punctul de a pleca şi totul s-a petrecut în faţa ochilor noştri... foarte repede, într-o secundă", petrecerea s-a transformat "într-un masacru fără niciun motiv", a declarat un martor oculor citat de Atlanta Journal-Constitution.

Canalul ABC a anunţat anterior că zona a fost complet izolată de poliţie. Numeroase ambulanţe şi maşini de poliţie se aflau acolo în timpul dimineţii, în timp ce poliţia căuta indicii în acest perimetru sub lumina reflectoarelor instalate de pompieri, a mai informat presa locală.

Orăşelul Auburn, care a înregistrat o creştere demografică puternică, are peste 53.000 de locuitori. Universitatea lui este frecventată de peste 25.000 de studenţi, având un personal de 1.200 de profesori şi angajaţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite