FOTO - VIDEO Tragedie feroviară în Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 340 de persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, într-un accident feroviar produs la Buenos Aires.

UPDATE Ora 18.30: Cel puţin 49 de persoane au murit în accidentul feroviar produs astăzi la Buenos Aires, anunţă poliţia argentiniană, citată de AFP.

Vezi aici o fotogalerie cu accidentul din Argentina!

UPDATE Ora 18.06: Autorităţile argentiniene confirmă că tragedia feroviară de astăzi s-a soldat cu cel puţin 40 de morţi şi 550 de răniţi, scrie presa locală.

UPDATE Ora 17.49: Cel puţin 40 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia feroviară din Argentina. Numărul răniţilor se apropie de 600, iar autorităţile afirmă că bilanţul victimelor ar putea creşte, relatează site-ul america.infobae.com.

UPDATE Ora 17.40: Accidentul feroviar produs miercuri dimineaţă în gara Once din Buenos Aires s-a soldat cu „decese", 550 de persoane au fost rănite, iar alte aproximativ 30 sunt blocate în vagoanele avariate, anunţă autorităţile argentiniene, citate de AFP.

Presa locală relatează că este vorba de cel puţin 20 de morţi.

„Există decese. Nu ştim exact câte", a declarat Daniel Russo, un oficial din cadrul Protecţiei Civile.

UPDATE Ora 17.30: Potrivit site-ului clarin.com, tragedia feroviară din Argentina s-a soldat cu cel puţin 19 morţi şi 550 de răniţi.

UPDATE Ora 17.19: Un bilanţ prezentat de CNN privind accidentul feroviar din Argentina arată că 550 de persoane au fost rănite.

UPDATE Ora 17.12: Potrivit site-ului clarin.com, tragedia feroviară din Argentina s-a soldat cu 12 morţi şi 550 de răniţi.

UPDATE Ora 16.44: Conform poliţiei, trenul, care transporta aproximativ 2.000 de călători, ar fi rămas fără frâne la intrarea în gară şi a lovit tampoanele de la capătul liniei.

„Accidentul este foarte grav. Vagoanele s-au lovit unul de celălalt. Totul este filmat şi va fi studiat", a declarat ministrul argentinian al Transporturilor, Juan Pablo Schiavi, transmite Mediafax.

„340 de oameni au suferit politraumatisme. (...) Numeroase persoane sunt blocate în vagoane. Trenul a intrat în gară cu viteza de 20 de kilometri pe oră şi a lovit tampoanele de oprire de la capătul liniei", a declarat ministrul argentinian al Transporturilor, Juan Pablo Schiavi, relevă AFP.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite