Tânăra ucraineană torturată de fiii unor oficiali guvernamentali locali a decedat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra ucraineană în vârstă de 18 ani, Oksana Makar, torturată de trei bărbaţi, dintre care doi sunt fiii unor politicieni, a decedat în spital, relatează BBC News Online.

Oksana Makar a fost atacată în oraşul Mikolaiiv din sudul Ucrainei la 8 martie, de trei bărbaţi care au violat-o şi au încercat să o stranguleze după care i-au dat foc. Cei trei bărbaţi au fost arestaţi, dar doi dintre ei - fiii unor oficiali guvernamentali ucraineni - au fost eliberaţi fără a fi acuzaţi. Ulterior ei au arestaţi din nou, după ce cazul a generat nemulţumire la nivel naţional.

Doi dintre ei au fost acuzaţi de viol în grup, iar unul de viol şi tentativă de crimă.

Tânăra Oksana Makar şi-a pierdut conştiinţa după ce agresorii ei au abandonat-o pe un şantier şi i-au dat foc. Ea a fost găsită în cele din urmă, în dimineaţa următoare, de un străin şi a fost dusă la spitalul din Mikolaiiv, prezentând arsuri pe suprafaţa a 55 la sută din corp.

Ea a fost transferată la o secţie specială din oraşul Doneţk din cauza gravităţii arsurilor şi a problemelor de la plămâni. Medicii au declarat că inima ei a încetat să mai bată din cauza sângerării din plămâni şi a murit după încercări repetate de resuscitare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite