Superdelegaţi, e timpul să alegeţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Howard Dean, preşedintele Comitetului Naţional Democrat (DNC), nemulţumit că finalul cursei pentru nominalizare e încă departe, a decis să pună piciorul în prag. El a declarat că e

Howard Dean, preşedintele Comitetului Naţional Democrat (DNC), nemulţumit că finalul cursei pentru nominalizare e încă departe, a decis să pună piciorul în prag.

El a declarat că e timpul ca superdelegaţii să decidă pe care dintre candidaţi îl vor susţine la Convenţia Democrată din august şi că acest lucru trebuie să se întâmple acum. "Nu ne putem permite să renunţăm la două sau trei luni de campanie activă.

Trebuie să ştim cine e candidatul nostru." Dean a fost puternic criticat că nu s-a implicat suficient în lupta pentru desemnarea candidatului democrat unic.

El a decis să-şi păstreze neutralitatea de-a lungul sezonului alegerilor primare, subliniind că rolul său este să se asigure că ambii candidaţi sunt trataţi corect, fără să sugereze vreunuia dintre ei când trebuie să renunţe la cursă.
Atât Clinton, cât şi Obama nu vor avea suficienţi delegaţi obţinuţi la alegerile primare care să le asigure nominalizarea, de aceea cuvântul decisiv va aparţine superdelegaţilor. Aproximativ 300 dintre aceştia sunt încă indecişi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite