Studiourile Universal, afectate de flăcări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de proporţii a izbucnit ieri pe platourile de filmare de la Studiourile Universal din Hollywood. Căpitanul Frank Reynoso de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles a precizat

Un incendiu de proporţii a izbucnit ieri pe platourile de filmare de la Studiourile Universal din Hollywood. Căpitanul Frank Reynoso de la Departamentul de Pompieri din Los Angeles a precizat că flăcările s-au dezlănţuit la primele ore ale dimineţii.

El a adăugat că cel puţin o explozie a avut loc şi nu a exclus posibilitatea ca diverse filmări să fi fost în curs de desfăşurare când a izbucnit focul. Un platou de filmare şi mai multe clădiri au fost făcute scrum, unele dintre punctele de atracţie ale parcului Universal Studios fiind şi ele distruse.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Potrivit postului de televiziune Fox News, circa 100 de pompieri cu 25 de maşini de intervenţie s-au luptat cu flăcările ore întregi. În momentul închiderii ediţiei, nu se cunoşteau cauzele care au condus la declanşarea incendiului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite