Steaua suferinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Goian şi Lovin au devenit incerţi pentru meciul cu Arsenal. Probleme sunt şi în atac, unde criza ineficienţei pare a nu avea rezolvare. Roş-albaştrii sunt ironizaţi pe site-ul ejobs

Goian şi Lovin au devenit incerţi pentru meciul cu Arsenal. Probleme sunt şi în atac, unde criza ineficienţei pare a nu avea rezolvare. Roş-albaştrii sunt ironizaţi pe site-ul ejobs

Formaţia din Ghencea se află într-o situaţie dezastruoasă. Pe lângă jocul foarte slab arătat în ultima lună, roş-albaştrii au nu mai puţin de opt jucători accidentaţi. În meciul de Cupa României cu FCM Bacău, programat miercuri seară, de la ora 20.30 (Antena 1), antrenorul Massimo Pedrazzini va introduce în teren echipa de rezerve. Mai mult, Lovin şi Goian sunt incerţi şi pentru meciul cu Arsenal din Ligă.

Lotul pe care finanţatorul Gigi Becali îl credea cel mai solid din Liga I se află într-o situaţie critică. Partida de la Arad a dus la accidentarea celor mai buni stelişti, Goian şi Lovin. Astfel, apărarea stelistă a rămas fără trei jucători, Ghionea, Rădoi şi Goian şi cu un Emeghara care nu mai joacă de două luni.

La mijloc, pe lângă mai vechea accidentare a lui Pleşan, Lovin va lipsi în jur de trei săptămâni, Bicfalvi stă două săptămâni, iar Cristocea este în urmă cu pregătirea. Chiar dacă în compartimentul ofensiv toţi jucătorii sunt apţi, acolo sunt cele mai mari probleme.

Formaţia din Ghencea nu a marcat niciodată mai puţin de şapte goluri după primele opt etape, cele cinci goluri ale roş-albaştrilor în cele şapte partide disputate în Liga I reprezentând cea mai mică medie a reuşitelor din istoria Stelei. Titlul pare compromis pentru roş-albaştrii, deoarece, de fiecare dată când Steaua a început atât de slab campionatul, nu a reuşit să încheie sezonul pe primul loc.

Problemele de lot vor face ca la partida din Cupa României, cu FCM Bacău, tehnicianul Massimo Pedrazzini să se bazeze pe jucători precum Ninu, Zaharia sau Baciu, ultimii doi căzuţi în dizgraţia lui Gigi Becali. Florin Lovin este în pericol să rateze şi meciul din Liga Campionilor cu Arsenal de pe 2 octombrie. El a fost cel mai bun stelist în partida de la Praga, iar finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit că fostul antrenor Gheorghe Hagi i-a cerut iertare fotbalistului pentru că la înlocuit imediat după pauză.

Au ajuns de râsul lumii!

Degringolada de pe banca tehnică a Stelei este sursă de inspiraţie pentru microbiştii cu simţul umorului. Astfel, pe site-ul "ejobs.ro" a fost postat un anunţ ironic prin care SC FC Steaua caută antrenor principal. Clubul este unul "cu proprietăţi imobiliare", tipul postului este "voluntariat", iar printre atribuţiuni, candidatul trebuie "să asculte de ordinele stăpânului, să-şi plătească singur primele de victorie".

Interesant este ca pe site-ul respectiv sunt şi două anunţuri reale prin care SC FC Steaua caută instalator şi electrician. Altfel, după ce presa poloneză a scris că antrenorul lui Zaglebie Lubin, Czeslaw Michniewicz, ar fi dorit de Steaua, tehnicianul a replicat ieri sec: "Eu vreau să câştig titlul în Polonia, nu în România".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite