Spanair face presiuni asupra mecanicilor să dea autorizaţii de decolare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una dintre victimele accidentului aviatic care s-a produs miercuri, la Madrid, a decedat sâmbătă din cauza rănilor suferite, bilanţul tragediei ajungând astfel la 154 de morţi. Maria

Una dintre victimele accidentului aviatic care s-a produs miercuri, la Madrid, a decedat sâmbătă din cauza rănilor suferite, bilanţul tragediei ajungând astfel la 154 de morţi.

Maria Luisa Estevez Gonzalez, în vârstă de 31 de ani, suferise arsuri pe 72% din suprafaţa corpului. O altă femeie grav rănită, în vârstă de 44 de ani, a intrat de ieri în comă ireversibilă. Starea lui Pedro Hernan Gomez (57 de ani), de asemenea rănit grav, s-a înrăutăţit după ce a fost supus unei operaţii.

Compania Spanair, căreia aparţinea avionul prăbuşit, se confruntă cu numeroase acuzaţii. Un fost pilot afirmă că acest operator de zbor ar face presiuni asupra mecanicilor să dea avioanelor autorizaţie de decolare. Un alt avion al Spanair, cu 141 de persoane la bord, a făcut o aterizare neprevăzută ieri la Malaga, pilotul semnalând o problemă în zbor.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite