Soţia lui Obama iese în faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michelle Obama a hotărât să contracareze acuzaţiile aduse de Hillary Clinton soţului ei, taxat drept "elitist". Ea a povestit unui public din Indiana cât s-au luptat, ca oricare alt cuplu

Michelle Obama a hotărât să contracareze acuzaţiile aduse de Hillary Clinton soţului ei, taxat drept "elitist". Ea a povestit unui public din Indiana cât s-au luptat, ca oricare alt cuplu tânăr din clasa mijlocie americană, să crească doi copii şi să-şi plătească datoriile. "Suntem încă foarte apropiaţi de stilul de viaţă al majorităţii americanilor", a spus ea.

Michelle a mai afirmat că nu l-a încurajat pe Barack să aibă o carieră politică, precizând că a fost sceptică cu privire la această intenţie. "Eu sunt cinicul în familie, el este tipul care speră (…) Am încercat toată viaţa să-l conving să nu devină un om politic.

Nu face asta, aceşti oameni sunt răi", a subliniat ea. Familia Obama a câştigat anul trecut 4,2 milioane de dolari, majoritatea banilor provenind din vânzarea a două cărţi scrise de Barack, "The Audacity of Hope. Thoughts on Reclaiming the American Dream" şi "Dreams from My Father: A Story of Race and Inheritance". El este cel mai "sărac" dintre cei trei candidaţi rămaşi în cursa pentru Casa Albă.

Obama continuă să obţină sprijinul superdelegaţilor, în ciuda ultimelor două săptămâni, nu tocmai grozave pentru campania lui. Deşi a pierdut în Pennsylvania, iar scandalul în care l-a târât părintele său spiritual, Jeremiah Wright, l-a pus într-o lumina proastă, senatorul de Illinois a primit recent susţinerea unuia dintre apropiaţii lui Bill Clinton - superdelegatul Joe Andrew, fost preşedinte al Comitetului Naţional Democrat.

Superdelegaţii indecişi - circa 300 - par să încline spre argumentul care l-ar favoriza tot pe Obama. Majoritatea spun că, la Convenţia din august, vor alege candidatul care a obţinut cele mai multe voturi la alegerile primare, pentru a nu se opune voinţei alegătorilor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite