Site-ul Parlamentului European a fost indisponibil în timpul dezbaterii cu premierul Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indisponibilitatea site-ului de Internet al Parlamentului European survenită în timpul dezbaterii cu privire la situaţia drepturilor omului în Ungaria a stârnit suspiciuni miercuri, grupul liberal-democrat solicitând verificarea posibilităţii unui eventual atac rău intenţionat, relatează AFP.

Site-ul de Internet a cunoscut probleme tehnice în timpul trasmisiunii dezbaterii cu premierul ungar Viktor Orban, conform unui purtător de cuvânt al Parlamentului care nu a fost în măsură să acorde mai multe detalii.

Grupul liberal-democrat a cerut ca serviciile tehnice să furnizeze explicaţii. "Poate fi o coincidenţă, o problemă tehnică deoarece site-ul a fost recent reînnoit. Dar se pare că acesta a avut probleme doar astăzi (miercuri) la ora 15:00 în timpul dezbaterii", a subliniat un purtător de cuvânt al grupului.

Este de asemenea posibil să urmăreşti discuţiile pe site-ul audiovizual de internet al instituţiilor europene (EBS, Europe by Satellite), însă această soluţie are mai puţine şanse să fie cunoscută de public, a declarat purtătorul de cuvânt.

Primul ministru Viktor Orban a acordat miercuri explicaţii cu privire la situaţia din Ungaria după ce Comisia Europeană a început procedurile de sancţionare pentru încălcarea dreptului comunitar prin reformele controversate.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite