Siria: elicopter prăbuşit după coliziunea cu un avion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prăbuşirea unui elicopter militar, joi dimineaţa, în apropiere de Damasc, a fost provocată de un contact în plin zbor între un avion de linie sirian şi elicopter, afirmă televiziunea publică siriană, citată de AFP. Militanţii afirmă însă că elicopterul a fost doborât de combatanţi rebeli.

"Prăbuşirea elicopterului în această dimineaţă este rezultatul unui accident aerian produs în momentul în care elicea elicopterului a atins coada unui avion al companiei Syrian Airlines ce transporta 200 de pasageri", a explicat televiziunea.

Turnul de control al aeroportului internaţional din Damasc şi compania Syrian Airlines afirmă că avionul a aterizat fără probleme şi că cei 200 de pasageri au fost nevătămaţi", a adăugat televiziunea.

Anterior, Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDO), care cita militanţii aflaţi la faţa locului, a afirmat că elicopterul a fost "doborât de combatanţi rebeli" în sectorul Tal al-Kurdi, în apropiere de Douma (la 13 kilometri nord-est de Damasc), unde au fost auzite explozii în cursul dimineţii.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite