Silvio Berlusconi în vacanţă la munte şi mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Planurile de vacanţă ale premierului italian nu sunt spectaculoase pentru acest an, comentează "Corriere della sera". Cu siguranţă, susţine cotidianul, Silvio Berlusconi se va lăsa

Planurile de vacanţă ale premierului italian nu sunt spectaculoase pentru acest an, comentează "Corriere della sera". Cu siguranţă, susţine cotidianul, Silvio Berlusconi se va lăsa fotografiat şi filmat la vila Certosa din Sardinia, proprietatea somptuoasă care a fost vizitată pe parcursul timpului de oaspeţi iluştri, precum Vladimir Putin sau Tony Blair. Acolo, "Il Cavaliere" va petrece câteva zile în compania familiei şi a "unor amici apropiaţi", conform propriilor mărturisiri.

Dar tot el s-a plâns presei că "în Sardinia am invitat atât de mulţi prieteni, încât voi fi nevoit să stau la coadă, pentru a putea intra în casă". Berlusconi a optat, în consecinţă, (şi) pentru o vacanţă în deplină intimitate, având la dispoziţie două rezidenţe cât se poate de potrivite din acest punct de vedere.

O vilă ascunsă de priviri indiscrete

Reşedinţa din Insulele Bermude este, de fapt, preferata lui Piersilvio Berlusconi (fiul cel mare al premierului italian), dar "Il Cavaliere" pare hotărât să dea o fugă până acolo până la sfârşitul lunii august. Cel mai mult îşi doreşte însă "o săptămână petrecută în pace deplină", la vila pe care o are pe malul Lacului Maggiore.

De fapt, vila este un mic palat de epocă, înconjurat de un parc ce se întinde pe hectare întregi. Complexul a fost renovat în primăvară, în interiorul lui fiind amenajat şi un teren pentru aterizarea şi decolarea elicopterelor. Moartea unui muncitor, care a căzut de pe schelă în timpul lucrărilor, a făcut valuri la vremea respectivă în presa italiană.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite