Sfat NASA pentru angajaţi: Pregătiţi-vă familiile pentru orice dezastru posibil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oficial NASA le-a spus angajaţilor Agenţiei Spaţiale să fie pregătiţi şi să îşi pregătească şi familia pentru orice dezastru care s-ar putea întâmpla.

Administratorul NASA, generalul Charles F. Bolden, spune, într-o înregistrare video de 02:36 minute postată pe pagina de internet a NASA, că, în urma unor exerciţii anuale derulate de către Agenţia Spaţială, "mi-au venit în minte câteva lucruri care mă preocupă în ceea ce priveşte siguranţa familiei".

"Pregătirea familiilor este foarte importantă. Vă cer, tuturor celor care lucraţi în NASA, fie că sunteţi de pe coasta de Est, fie de pe coasta de Vest, gândiţi-vă la dezastrele naturale care pot apărea în zona voastră, fie la un atac precum cel de la 11 septembrie 2001. Vorbiţi cu familiile voastre şi stabiliţi ce aveţi de facut în situaţii neprevăzute. Faceţi un plan în casă, cu familia. Să aveţi pregătită o trusă de urgenţă. Majoritatea celor care trăiesc în sudul Statelor Unite, de exemplu, au pregătită o trusă în caz de uragan. Stabiliţi un plan de comunicaţii cu familia: unde ne vom întâlni dacă apre o urgenţă, ce fom face în cazul unei catastrofe, cum vom comunica, vom putea să folosim la telefonul mobil?".

"Gândiţi-vă la aceste lucruri. Fiţi pregătiţi!", încheie generalul.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite