Serviciile oferite lui Berlusconi de românca Ioana Vişan, probate de anchetatorii italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii italieni îl acuză pe premierul Silvio Berlusconi că a angajat cel puţin 30 de prostituate pentru petrecerile sale private. Printre ele se numără şi românca Ioana Vişan. Anchetatorii din Bari au adus dovezi în acest sens.


Potrivit „Daily Mail", autorităţile italiene au făcut nenumărate interceptări (peste 100.000 de conversaţii telefonice) în decursul a doi ani de zile. În baza acestor dovezi, anchetatorii au pus astăzi sub acuzare opt persoane care i-ar fi furnizat premierului italian femei pentru petrecerile pe care le organiza la reşedinţele sale oficiale din Roma, Milano şi Sardinia, în perioada 2008-2009.

Se lăuda la telefon cu performanţele sexuale

Unele dintre conversaţiile telefonice interceptate îl implică direct pe Silvio Berlusconi, care povesteşte despre nopţile de pomină petrecute cu damele de companie şi despre performanţele sexuale ale acestora. Printre femeile din Europa de Est care şi-au oferit serviciile contra cost (bani sau cadouri) şefului Guvernului italian se numără şi dansatoarea Ioana Vişan, susţine „Daily Mail".

„Este un libidinos şi arată groaznic"

Românca, originară din Curtea de Argeş, a făcut în 2009 dezvăluiri cotidianului „Click" despre relaţia cu „Il Cavaliere". „Este un libidinos şi pe deasupra arată şi groaznic", povestea tânăra româncă, pe numele ei de scenă Ana Brambilla,. Detectivul particular Octavian Tirichiu, fost iubit şi confident al Ioanei, a mărturisit că românca era preferata premierului italian pentru zâmbetul ei frumos. „Îi plăcea faptul că făcea orice îi cerea", a subliniat Tirichiu pentru Click. Potrivit publicaţiei, Ioana Vişan a trecut prin patul multor fotbalişti şi politicieni.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite