Sarkozy jr, proaspăt însurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o discreţie desăvârşită, fiul cel mic al preşedintelui Franţei i-a spus "da" iubitei sale din vremea liceului Jean Sarkozy şi Jessica Sebaoun-Darty s-au căsătorit în cadrul

Într-o discreţie desăvârşită, fiul cel mic al preşedintelui Franţei i-a spus "da" iubitei sale din vremea liceului

Jean Sarkozy şi Jessica Sebaoun-Darty s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii civile desfăşurate la primăria din Neuilly-sur-Seine, în prezenţa a o sută de invitaţi.

La eveniment a fost prezent şi Nicolas Sarkozy, alături de soţia sa, Carla Bruni, iar printre invitaţi s-a aflat şi ministrul imigraţiei, Brice Hortefeux.

Vizibil emoţionat, Sarkozy jr a fost "îmbărbătat" de bunica sa şi de fratele mai mare, Pierre. Cât priveşte "mireasa", Jessica Sebaoun-Darty, ea le-a avut ca martori pe cele două surori, Leslie şi Oriane.

"La 16 ani ţi-am promis că te voi lua de nevastă înainte să împlinesc 26 de ani. Şi uite că am făcut-o mai devreme", i-a spus Jean (22 de ani) proaspetei sale soţii. Presa a subliniat faptul că Jessica Darty a ocolit privirile indiscrete ale fotoreporterilor, intrând în primărie printr-o uşă laterală şi nepermiţând accesul jurnaliştilor în sala de ceremonii.

Fără ceremonie religioasă

Ieri, proaspeţii miri şi-au anunţat decizia de a nu organiza nicio ceremonie religioasă după căsătoria civilă, dezminţind astfel zvonurile unei posibile convertiri la iudaism a mezinului preşedintelui Franţei (Jessica Darty fiind moştenitoarea unei bogate familii de origine ebraică, proprietară a unui lanţ de magazine).

După aproximativ două ore de la încheierea mariajului civil, Sarkozy junior a salutat sutele de curioşi adunaţi în spatele barierelor de securitate din faţa primăriei. El a explicat că a venit singur pentru a-şi proteja soţia şi pentru "a nu amesteca viaţa privată cu cea publică". Jean Sarkozy a făcut anul acesta primii paşi în viaţa politică, fiind ales consilier municipal la Neuilly-sur-Seine.

La 16 ani ţi-am promis că te voi lua de nevastă înainte să împlinesc 26 de ani
Jean Sarkozy, fiul preşedintelui francez

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite