Sarkozy, combinat cu o starletă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa speculează o presupusă legătură între preşedintele Franţei şi tânăra artistă bosniacă Tinka Milinovic. Presa i-a găsit deja o iubită preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy,

Presa speculează o presupusă legătură între preşedintele Franţei şi tânăra artistă bosniacă Tinka Milinovic.

Presa i-a găsit deja o iubită preşedintelui francez, Nicolas Sarkozy, la scurtă vreme după ce divorţul acestuia de Cecilia a fost confirmat oficial. Ziarul bosniac "Oslobodenje" a publicat în suplimentul său, "Portal", o fotografie trucată a blondinei Tinka Milinovic - o tânără prezentatoare de televiziune şi cântăreaţă - în compania liderului de la Palatul Elysee. Publicaţia brodează pe marginea unei presupuse relaţii intime între cei doi!

"Bomba" mediatică a fost aruncată de o traducătoare care lucrează la un hotel din Libia, unde Sarkozy (52 de ani) ar fi întâlnit-o pe Tinka Milinovic (34 ani). "Oslobodenje" merge chiar mai departe cu speculaţiile, susţinând că acest episod ar fi precipitat, dacă nu chiar ar fi cauzat, divorţul preşedintelui de Cecilia.

Alte voci susţin însă teza unui complot pus la cale de serviciile secrete bosniace pentru a-l destabiliza pe preşedintele francez şi, prin intermediul acestuia, Franţa. Potrivit zvonurilor lansate de "Portal", Sarkozy ar fi întâlnit-o pe Tinka în timpul vizitei sale în Libia, în luna iulie, unde a fost prezent în scopuri oficiale. Cântăreaţa a fost şi ea, la Tripoli, în aceeaşi perioadă, pentru a participa la realizarea unei emisiuni de televiziune.

Trandafiri albi pentru Tinka

Tinka Milinovic este o artistă relativ apreciată în ţara sa, unde prezintă şi emisiunea TV Bingo Show. Ea a participat împreună cu grupul său, Six4One, la Concursul Eurovision de la Atena, în 2006, unde a reprezentat Elveţia. Ziarul "Oslobodenje", din ţara sa, susţine cu tărie că tânăra artistă ar fi câştigat inima preşedintelui francez, care i-ar fi trimis un imens buchet de trandafiri.

Ca dovadă aduce "înţelegerea cordială" prin care Sarkozy a ajuns să se separe de soţia sa, Cecilia, după unsprezece ani petrecuţi împreună. Dar Tinka a dezminţit (aproape) imediat informaţiile referitoare la o eventuală relaţie intimă între ea şi liderul francez. Cu toate acestea, site-ul bosniac Bljesak citează surse care ar fi spus că Sarkozy şi cântăreaţa au stat la acelaşi hotel, ar fi avut o lungă convorbire şi chiar ar fi fost zăriţi într-o postură "de intimitate".

O artistă ambiţioasă

Presa franceză comentează ironic vocaţia de pierzător a Tinkăi Milinovic. Jurnaliştii amintesc de eşecurile ei în cariera artistică, dar şi de cerbicia de a nu se lăsa înfrântă. A încercat de trei ori - în van - să-şi reprezinte ţara la concursul Eurovision. În cele din urmă a concurat pentru Elveţia şi s-a clasat pe locul… 17.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite