Şantaj rusesc cu sex pentru avantaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi opozanţi ai Kremlinului, dar şi un oficial indian au fost prinşi în „capcana“ unor frumoase agente FSB. Un filmuleţ postat pe internet surprinde în atitudini compromiţătoare figuri cunoscute ale opoziţiei din Rusia. Un şef al Marinei indiene a căzut în altă capcană sexuală.

Înregistrarea video, ce poate fi urmărită pe adresa de internet www.kanal911.com, nu este o simplă înşiruire de imagini surprinse cu camera ascunsă, ci o peliculă realizată de profesionişti.

Mai citeşte şi:

VIDEO Masacrul de la Fântâna Albă, îngropat de KGB: peste 2000 de români ucişi de trupele sovietice

Adolescentă condamnată pentru pornografie infantilă

EXCLUSIV/Interlopii, ajutaţi de justiţie să scape de martorii incomozi

Montajul, executat cu abilitate, alternează secvenţele în care apar „incriminaţii" în compania unui manechin, MooMoo, cu imagini din emisiuni de televiziune umoristice, „condimentate" cu sunete comic-ironice.

Umoristul Viktor Şenderovici, a cărui satiră la adresa Kremlinului îl deranjează pe Vladimir Putin de mai bine de 10 ani, este primul care a avut neplăcuta surpriză să afle că pe internet au fost postate acele secvenţe ce arată că-şi înşală nevasta cu frumoasa MooMoo (alias Katia Gherasimova, un cunoscut top-model moscovit, angajat, după toate probabilităţile, al serviciilor secrete ruse). În braţele lui MooMoo a fost surprins şi liderul xenofob Alexandr Potkin, şeful Mişcării împotriva imigraţiei ilegale, ca şi scriitorul disident Eduard Limonov.

Toate imaginile au fost filmate în acelaşi apartament care, după cum o arată diversele unghiuri, este „burduşit" de camere video ce nu ratează niciun gest al protagoniştilor. Apariţia filmului pe internet a declanşat o adevărată reacţie în lanţ. Mai mulţi reprezentanţi ai opoziţiei au început să dezvăluie faptul că au căzut în capcana farmecelor incitantei MooMoo.

Unul dintre aceştia este Ilia Iaşin, liderul aripii tinere din partidul Yabloko (de opoziţie), care o acuză totodată pe Katia Gherasimova de apartenenţă la cunoscutul serviciu secret rus FSB, fostul KGB. Şenderovici şi Iaşin sunt de părere că acesta este doar începutul şi că alte filme video compromiţătoare la adresa opozanţilor Kremlinului urmează să fie făcute publice pe internet.

Portavion cu preţ umflat

O altă victimă a unui posibil şantaj cu tentă sexuală este contraamiralul indian Sukhjinder Singh. Acesta este anchetat de poliţia militară indiană după ce un CD ce conţinea imagini compromiţătoare cu el şi o frumoasă blondă din Rusia (Maşa, „translatoare") a fost trimis, luna trecută, la sediul central al Marinei din New Delhi.

Fotografiile au fost făcute în perioada 2005-2007, pe când indianul Sukhjinder Singh a fost trimis ca observator la baza Severodvinsk, unde se repara portavionul sovietic Amiral Gorşkov, pe care India acceptase să-l cumpere, în 2004,  contra sumei de 974 de milioane de dolari.

Însă preţul a început să crească vertiginos, ajungând în prezent la 2,33 de miliarde de dolari. Şantajarea sexuală a lui Singh poate fi o explicaţie pentru noul cost astronomic al portavionului, consideră responsabilii Marinei indiene. 

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite