Santa Claus candidează la preşedinţia SUA - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Santa Claus, un locuitor al statului Nevada, în vârstă de 65 de ani, a devenit candidat la preşedinţia Statelor Unite ale Americii în 15 state

Numele lui nu va fi introdus pe buletinele de vot, însă cei care doresc să-l voteze, vor trebui să introducă numele lui în document, într-o căsuţă specială.

Potrivit „Capital Gazette", Santa Claus şi-a depus recent documentele pentru înregistrare în calitate de candidat la preşedinţia SUA. Direcţia electorală a verificat dacă numele trecut în documente este real şi a reieşit că pe candidat chiar îl cheamă Santa Claus.

El şi-a schimbat numele în anul 2005, anterior având numele de Thomas Patrick O'Connor. Potrivit afirmaţiilor lui Santa Claus, în cazul câştigării alegerilor, el intenţionează să-şi aducă câţiva reni la Washington, pentru a putea să pască pe gazonul din faţa Casei Albe.

Însă, majoritatea animalelor, precum şi a elfilor, vor rămâne la Polul Nord pentru a continua pregătirile pentru Crăciun.

"Nu intenţionez să renunţ la vechile obiceiuri", a subliniat candidatul la preşedinţia SUA.

Cei care doresc să candideze la preşedinţia SUA încă se mai pot înregistra pe liste, până la 31 octombrie. Alegerile prezidenţiale din SUA vor avea loc la 6 noiembrie.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite