SUA, lovite de un nou val de violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani a împuşcat mortal patru persoane, după care s-a sinucis. Incidentul a avut loc miercuri în oraşul Bristol din statul american Tennessee. Individul a deschis focul asupra

Un tânăr de 26 de ani a împuşcat mortal patru persoane, după care s-a sinucis. Incidentul a avut loc miercuri în oraşul Bristol din statul american Tennessee. Individul a deschis focul asupra actualului prieten al fostei iubite, asupra mamei acesteia şi a altor două persoane.

Potrivit declaraţiilor poliţiei locale, citate de presa americană, tragedia a avut loc într-un imobil de locuinţe. Agresorul a părăsit clădirea, cadavrul său fiind descoperit ulterior. Cauza morţii este "o rană pe care şi-ar fi provocat-o singur", a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Bristol. Nici oraşul Los Angeles nu a fost scutit de violenţe. Opt persoane au fost rănite, dintre care trei copii - în vârstă de 10, 11 şi respectiv 12 ani - sunt în stare gravă, în urma unui schimb de focuri care a avut loc într-un cartier situat în sudul oraşului Los Angeles.

Potrivit LAPD (departamentul local de poliţie), două persoane au deschis focul asupra unui grup de persoane care aşteptau într-o staţie de autobuz. Agresorii au fugit de la locul faptei. În Little Rock, Arkansas, un student al universităţii locale a fost rănit în timp ce se îndrepta spre o parcare din campus. Potrivit AFP, cei doi atacatori au deschis focul dintr-o maşină în mers. Incidentele sunt doar ultimele dintr-o lungă serie de atacuri armate ce au avut loc în SUA în ultimul an. (Alina Anghel)

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite