VIDEO Românii, insultaţi din nou de jurnaliştii francezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jurnalist sportiv de la postul francez de televiziune France 2 a sugerat în direct că românii sunt hoţi, făcând o glumă de prost gust la adresa înotătoarei Roxana Mărăcineanu.

Jurnalistul Nelson Monfort, prezent la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, se pregătea să o intervieveze pe Aurore Mongel, o înotătoare franceză. Monfort i-a spus înotătoarei că este foarte apreciată şi că Roxana Mărăcineanu, înotătoare franceză născută în România şi consultant al France Télévisions, prezentă în platoul de televiziune, este "cel mai mare suporter" al ei.

"Şi este trezorierul fan-clubului tău, aşa că atenţie, deoarece cu românii trebuie să fii atentă pe acest plan", a continuat jurnalistul francez, după cum relatează site-ul de ştiri lepost.fr, citat de Realitatea.net.

Stârnind un val de proteste din partea colegilor săi,  Nelson Monfort adaugă: "Ştii că ţin la tine Roxana, spun asta în glumă".



În luna februarie, tot pe postul France2, un umorist francez i-a luat peste picior pe români, spunând că salutul acestora include gestul de a cerşi bani. Privirea umilă, palma întinsă şi tonul rugător sunt elementele definitorii ale "salutului românesc", concept inventat atunci de umoristul Jonatahan Lambert.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite