Audi Q7 facelift în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audi a adus în Romania faceliftul mult-aşteptat al modelului Q7. SUV-ul a primit o serie de revizuiri minore la capitolul aspect exterior, însă vine cu o serie de modificări importante sub capotă.

Noul Q7 se distinge printr-o serie de detalii estetice cum ar fi grila frontală restilizată cu bare verticale cromate, blocuri optice frontale şi posterioare redesenate, cu lumini LED incluse, şi panouri de protecţie integrate în cele două spoilere, frontal şi posterior.

La interior, paleta de culori mai bogată, ornamentele cromate şi a treia generaţie a sistemului de navigaţie MMI sunt singurele schimbări notabile. Opţional, clienţii vor putea opta pentru scaune confort cu funcţie de climatizare.

Gama de motorizări, disponibilă în România, a fost revizuită pentru a oferi un consum de carburant mai mic şi o putere mai mare. Astfel, cel mai mic motor este 3.0 TDI de 240 de cai putere şi 550 Nm, care promite un consum de carburant de 9,11 litri/100 de km.

Pentru cei care vor un consum de combustibil de 8,9 litri/100 km, Audi introduce şi versiunea 3.0 TDI “clean diesel”. Aceasta este prevazută cu un convertor catalitic nou, care reduce cantitatea de oxizi de azot. Potrivit oficialilor Audi, propulsorul îndeplineşte normele de poluare Euro 6, care vor intra în vigoare în 2014, ceea ce înseamnă că pe piaţa autohtonă taxa de poluare este zero.

Pe piaţa din România vor fi disponibile si motoarele diesel 4,2 litri TDI si V12 TDI, care consuma 9,9 litri/100 km, respectiv 11,9 litri/100 km.

Preţurile pentru noul Q7 facelift sunt de 45.990 de euro cu TVA pentru versiunea 3.0 TDI, 47.915 euro pentru 3.0 TDI clean diesel şi 47.890 de euro cu TVA pentru versiunea pe benzină 3,6 FSI.

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite