Româncă ucisă în SUA de soţia amantului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă angajată a NASA a condus circa 400 km pentru a găsi şi ucide pe amanta soţului ei, de origine română, scrie presa de peste ocean.

Shannon O'Roark Griffin (52 de ani) a făcut un drum de circa patru ore cu maşina din oraşul Lyons (Kansas), unde locuieşte, până la casa Irinei Puşcariu, din Gladstone (Missouri). Ea a bătut la uşă , a intrat şi a împuşcat-o pe româncă de trei ori, potrivit poliţiei.

O'Roark Griffin şi soţul ei Roscoe Griffin, colonel în retragere, urmau terapie de cuplu din cauza problemelor din căsnicie.

"A distrus două familii", a declarat fostul soţ al Irinei Puscariu, Gene Franklin."Este cea mai mare pierdere din viaţa mea", a spus el. Franklin şi mama româncei, Aneta Puşcariu încearcă să depăşească acest moment greu.

Roscoe Griffin dorea să divorţeze, iar soţia lui nu dorea acest lucru. Documentele tribunalului arată că cei doi s-au prezentat în faţa instanţei, vineri dimineaţă, iar Roscoe Griffin (62 de ani) a declarat că nu va renunţa la Irina Puşcariu.

La câteva ore după acea înfăţişare, Shannon a sunat la fiica cuplului, pentru a-i spune că a ucis-o pe Irina Puşcariu, iar fiica i-a transmis acest mesaj tatălui ei.
Documentele poliţiei arată că Roscoe Griffin a primit mai multe telefoane de la Shannon şi că aceasta spunea că făcuse ce era de făcut pentru "a-l proteja pe el şi pe alţii de femeia rea".

Roscoe Griffin şi-a sunat amanta pentru a verifica cele spuse de soţie şi a aflat că povestea acesteia era adevărată. Apoi a sunat la poliţie şi a povestit ce se întâmplase. O'Roark Griffin a fost prinsă de poliţie pe autostradă, în timp ce se întorcea către casa din Lyons.
Ea se află acum în arest şi este acuzată de crimă cu premeditare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite