Româncă fatală pentru NATO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un înalt ofiţer britanic este anchetat pentru legătura cu o traducătoare româncă Dacă se va stabili că ofiţerul a încălcat codul "de standarde şi valori" al armatei britanice, care

Un înalt ofiţer britanic este anchetat pentru legătura cu o traducătoare româncă

Dacă se va stabili că ofiţerul a încălcat codul "de standarde şi valori" al armatei britanice, care interzice aventurile extraconjugale, i s-ar putea cere să demisioneze.

Potrivit "The Sun", aventura cu femeia mai tânără cu 20 de ani ar fi avut loc în timp ce comandantul de brigadă Nigel Aylwin-Foster, în vârstă de 51 de ani, căsătorit şi cu doi copii cu vârste de peste 20 de ani, ocupa o importantă poziţie în cadrul Cartierului General al Forţelor Aliate din Europa.

Fost comandat al unui regiment de tancuri, cu un câştig de 90.000 de lire pe an, ofiţerul avea şanse mari să devină general-maior. "Ofiţerii din vârful ierarhiei se presupune că trebui să dea cele mai bune exemple posibile.

Dar se pare că s-a lăsat dus de val când era departe de casă, la baza NATO, iar românca era îndrăgostită foarte tare de el. Nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de lucruri romantice, dar armata îşi ia în serios codul de comportament", a declarat o sursă din interiorul forţelor armate, sub acoperirea anonimatului.

În 2004, Foster a fost trimis în Golf, ca adjunct al generalului american David Petraeus, care răspundea de antrenarea noii armate irakiene. La acea vreme, ofiţerul britanic acuza armata americană din Irak de "ignoranţă culturală", proastă administrare şi optimism nejustificat şi că prin acţiunile ei a alimentat insurgenţa.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite