Reţea internaţională a hoţilor de maşini, anihilată în Bosnia şi Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost arestate peste 40 de persoane care făceau parte din aceeaşi reţea de hoţi de maşini în Bosnia şi în Serbia.

În Bosnia au fost mobilizate mai multe sute de poliţişti. Operaţiunea a vizat "trei grupuri criminale acuzate de contrafacerea documentelor, furturi de maşini, revinderea acestora şi alte activităţi criminale", potrivit Agerpres.

36 de persoane au fost arestate, unele dintre ele făcând parte "din cel mai mare grup criminal de acest gen din Bosnia", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului bosniac, Boris Grubesic, postului de radio naţional.

"În cursul ultimelor şase luni, în timpul anchetei, hoţii au furat câteva sute de maşini" în Bosnia, unele din ele fiind trimise pentru vânzare în Serbia, a adăugat Adisa Karacic, purtător de cuvânt al Procuraturii bosniace.

La Belgrad, Ministerul de Interne a indicat că şase persoane, între care şi un poliţist, au fost arestate în mai multe oraşe din Serbia în cadrul aceluiaşi dosar.

Poliţia sârbă a confiscat patru vehicule furate în Bosnia şi destinate vânzării în Serbia. De asemenea, alte 17 maşini şi patru motociclete au fost confiscate, fiind în curs verificarea originii lor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite