Reprezentaţie cu elefanţi… la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Lausanne, pe malul Lacului Leman, Circul Knie (circul naţional elveţian) a oferit recent o reprezentaţie, elefanţii fiind principalii actori ai acesteia. Spre bucuria celor prezenţi, în

La Lausanne, pe malul Lacului Leman, Circul Knie (circul naţional elveţian) a oferit recent o reprezentaţie, elefanţii fiind principalii actori ai acesteia. Spre bucuria celor prezenţi, în special a celor mici, impresionantele animale au oferit un spectacol de dresură inedit.

De altfel, Circul Knie a obţinut, de-a lungul anilor, numeroase premii internaţionale pentru performanţele sale de excepţie.

Unul dintre cele mai apreciate numere este susţinut de doi clovni muzicali. Dar punctul forte al circului naţional elveţian îl reprezintă dresura de animale, în special cea de zebre, care sunt cunoscute pentru "încăpăţânarea" pe care o opun dresajului.

La fel, elefanţii de la Knie au devenit preferaţii publicului pe parcursul anilor. În prezent, circul se află într-un turneu prelungit prin Elveţia, reprezentaţiile urmând a avea loc în cel puţin 46 de oraşe şi localităţi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite