Relaxare românească cu sex inclus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Oferim mâncare, băutură, saună. Servicii sexuale incluse“ – cam aşa suna reclama unor bordeluri din Germania, în care lucrau peste 200 de românce.

Administratorii acestor localuri stau acum după gratii. Instanţele germane i-au condamnat la închisoare pentru că-şi supuneau angajatele la un regim de muncă forţată. 

Serviciile sexuale oferite în cadrul bordelurilor Pussy Club din Stuttgart, Wuppertal, Heidelberg şi Schonefeld aveau tarif unic, de 70 la 100 de euro pe zi.

Suma acoperea o paletă largă: clientul putea face „sex cu toate femeile, cât timp, cât de des şi cum dorea". Presa germană a scris pe larg despre acest subiect, subliniind umilinţa la care erau supuse prostituatele românce.

Fraudă de milioane

Pe lângă acuzaţiile de trafic uman, administratorii bordelurilor se fac vinovaţi şi de comiterea unei fraude de aproape trei milioane de euro. Ei nu au plătit asigurările sociale pentru angajate, prostituatele figurând ca „întreprinzători individuali". 

O tânără din România, în vârstă de 26 de ani, Patricia F., a fost condamnată la trei ani de închisoare fiind considerată, iniţial, principalul administrator al localurilor. 

Cu toate acestea, procuratura din Stuttgart anchetează, în continuare, peste 30  de bărbaţi acuzaţi de trafic cu fiinţe umane, arestaţi în Germania, Spania şi România. Se pare că ei sunt adevăraţii manageri ai lanţului de bordeluri, Patricia F. fiind doar „paravan" în toată afacerea.  

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite