Prinţesa Kate i-a demonstrat lui Michelle Obama, purtând o rochie de 200 euro, că stilul nu costă mult

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăt întoarsă din luna de miere, ducesa de Cambridge s-a întâlnit cu prima doamnă a Americii. Pe când Michelle Obama a purtat o rochie de 1.600 de euro, Kate a dat o lecţie de modestie. Rochia sa, în valoare de 200 euro, poate fi cumpărată şi de pe internet.

Prinţesa Kate a purtat la întâlnirea cu Michelle Obama o rochie de la firma Reiss, în valoare de 200 euro, care poate fi achiziţionată şi de pe internet, scrie Daily Mail.

După ce au apărut primele fotografii cu ducesa de Cambridge purtând această rochie, foarte multe persoane au încercat să o cumpere online, astfel încât site-ul s-a blocat în scurt timp.



Prin comparaţie, prima doamnă a Americii a purtat o rochie Barbara Tfank, creată special pentru ea.

Din păcate, imprimeurile florale de pe rochia lui Michelle Obama semănau atât de mult cu cele de pe rochia Reginei, încât soţia lui Barack a fost nevoită să se schimbe pentru întâlnirea următoare pe care a avut-o cu premierul Marii Britanii şi soţia acestuia, Samantha Cameron.

image


Michelle Obama a renunţat la rochia Barbara Tfank, de 1.600 de euro, în favoarea uneia semnată de designerul londonez Roksanda Ilincic, în valoare de 920 euro, pentru întâlnirea cu David şi Samantha Cameron.

image
image
image

foto: Reuters

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite