Prins beat la volan, unchiul lui Obama riscă deportarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Ruda pierdută" a preşedintelui american a fost arestată în apropiere de Boston şi reţinută pentru că nu are permis legal de şedere în SUA.

Onyango Obama (67 de ani) a fost la un pas de a se ciocni cu maşina poliţiştilor, în apropiere de Boston, Massachusetts, la 24 august, scrie „The Times", preluat de „The Australian".

Potrivit unei publicaţii locale, Onyango a fost acuzat de conducere sub influenţa alcoolului şi a fost reţinut pe motiv că este imigrant ilegal. Serviciul de imigrare ar avea un mandat de deportare în Kenya pe numele unchiului preşedintelui.

Mister dezlegat


Reţinerea pune capăt misterului privind soarta unchiului Omar, despre care Barack Obama a scris în „Dreams from My Father" că i s-a pierdut urma după ce a plecat din Kenya în Statele Unite. „The Times" susţine că Onyango este unchiul Omar din autobiografia lui Obama pe baza datei de naştere. Publicaţia britanică a încercat în 2008 să dea de urma acestei rude misterioase. Dar în loc de Omar, jurnaliştii au descoperit-o pe mătuşa lui Obama, Zeituni Onyango, care locuia şi ea ilegal, în Boston.

Onyango Obama şi Zeituni Onyango sunt copiii bunicului lui Obama cu cea de-a treia soţie, Sarah. Pe Onyango îl aşteaptă acum o bătălie pentru a rămâne în SUA. Sora sa a reuşit acest lucru, în condiţiile în care şi ea avea un mandat de deportare.

Un apropiat ale avocatei Margaret Wong, care a reprezentat-o cu succes pe Zeituni, a declarat că aceasta îl va ajuta şi pe Onyango.

Citeşte şi:

Casa Albă a făcut public certificatul de naştere al lui Barack Obama

În lume



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite