Primăvara arabă reprezintă viitorul, spune Berlusconi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul italian este de părere că organizaţia teroristă Al Qaida este de domeniul trecutului, iar viitorul aparţine pacifiştilor din Primăvara arabă

Silvio Berlusconi a profitat de comemorarea, în lumea întreagă, a zilei de 11 septembrie pentru a-i trimite un mesaj lui Barack Obama în care-i transmite „sentimentele de apropiere, prietenie şi solidaritate".
Premierul italian, supranumit de presă „Il Cavaliere", nu a uitat să-i mulţumească retroactiv liderului american pentru generozitatea arătată Italiei de America prin Planul Marshall, după cel de-al Doilea Război Mondial.
Revenind în zilele noastre, Berlusconi nu a scăpat ocazia de a-şi trimite nemulţumirile pesta Ocean şi de a se plânge liderului de la Casa Albă că „este prea mult atacat de adeversarii politici", că se spun şi se scriu „nenumărate falsităţi" pe seama lui.
Premierul italian a dorit în acest mod să atenueze impactul negativ pe care l-ar fi putut avea asupra lui Obama informaţiile referitoare la scandaloasa lui viaţă amoroasă. Presa din Italia relatează constant, în ultima perioadă, despre necazurile lui Berlusconi provocate de o presupusă relaţie a sa cu o minoră.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite