Prima grevă a erei Hollande: dansatoarele topless protestează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dansatoarele topless de la renumitul club de noapte Crazy Horse, din Paris, au intrat în grevă, spunând că nu sunt plătite suficient.

Crazy Horse, unul dintre cele mai populare localuri de acest fel din lume, a anunţat miercuri că a fost nevoit să-şi anuleze spectacolele marţi şi miercuri, pentru prima dată de când a fost creat acest cabaret, în 1951.
Conducerea clubului, care a refuzat să dea detalii privind revendicările salariale sau nivelul actual al salariilor, a afirmat într-un comunicat că a pus întotdeauna preţ pe bunăstarea artistelor şi că au loc negocieri pentru rezolvarea disputei.

„Ni se cre să lucrăm 24 de zile pe lună pentru un salariu care e mai rău decât mizerabil", a declarat Suzanne, una dintre dansatoare, pentru postul de radio RTL.

Conducerea cabaretului afirmă că face tot posibilul pentru a relua spectacolele. „Facem tot ce putem pentru a reda publicului aceste spectacole", afirmă un comunicat. Clienţii care aveau bilete pentru marţi sau miercuri vor primi contravaloarea biletelor sau vor beneficia de înlocuirea acestora, potrivit unui purtător de cuvânt al cabaretului.

Crazy Horse, Lido şi Moulin Rouge -unde evoluează dansatoare topless în spectacole de mare calitate artistică - sunt printre marile atracţii turistice ale Parisului.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite