Prim-ministrul moldovean s-a întâlnit pe întuneric cu tinerii basarabeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Filat, prim-ministru al Republicii Moldova, lider al Partidului Liberal Democrat a informat astăzi, în cadrul unei întâlniri la București cu studenții basarabeni despre activitatea Guvernului pe parcursul unui an de zile.

Șeful Guvernului de la Chișinău și-a adus aminte despre anii cînd își făcea studiile și el în Romania, doar că la Iași, despre dorința de a continua procesele democratice inițiate de actuala guvernare. Un moment interesant a fost faptul cînd în sală în care avea loc evenimentul  s-a stins lumina, și premierul a continuat discuția la lumina camerelor de luat vederi.

În condițiile în care în Republica Moldova este în toi campania electorală, acest incident ar putea fi calificat ca fiind unul pus la cale, doar că locația este București acolo unde concurenții electorali au mai puțin acces. Zilele acestea formațiunea condusă de Vlad Filat, a mai fost supusă agresiunilor electorale. De asemenea și alte partide din actuala coaliție de guvernământ PL, PDM au sesizat vandalizarea panourilor publicitare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite