Prim-ministrul polonez a fumat marijuana în tinereţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii de la revista "Newsweek Polska" l-au intervievat pe actualul premier al Poloniei, Donald Tusk, despre trecutul său. Dezvăluirile sunt şocante. În tinereţe, prim-ministrul Tusk era

Jurnaliştii de la revista "Newsweek Polska" l-au intervievat pe actualul premier al Poloniei, Donald Tusk, despre trecutul său. Dezvăluirile sunt şocante.

În tinereţe, prim-ministrul Tusk era mare jucător de cărţi, băutor de vin ieftin şi fumător de marijuana, se arată într-un volum redactat pe baza mărturisirilor acestuia. Născut la 22 aprilie 1957, la Gdansk, premierul polonez a povestit jurnaliştilor că relaţiile cu mama sa au fost întotdeauna bune, însă a avut un tată foarte sever. Acesta nu ezita să recurgă la curele "mai subţiri sau chiar mai groase" pentru a-l pedepsi, fapt care l-a făcut să înţeleagă ce înseamnă o "alegere bună sau proastă". Deja în clasele superioare, Donald Tusk îşi lăsase plete, juca fotbal şi bea vin împreună cu prietenii. A absolvit Facultatea de Istorie la Universitatea din Gdansk în 1980.

Devenind un cunoscut activist al mişcării "Solidaritatea", Donald Tusk a ajuns să-şi piardă slujba. Premierul a recunoscut că, în vremea aceea, consuma mult alcool, era cartofor, vorbea despre femei, fotbal şi politică. Când nu mai avea alcool, trecea la marijuana.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite