Politicieni brazilieni îşi iau numele "Barack Obama"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puţine ţări din lume sunt atât de entuziasmate de faptul că există un prim candidat de culoare cu şanse serioase la preşedinţia SUA precum Brazilia. Acest lucru i-a determinat pe şase

Puţine ţări din lume sunt atât de entuziasmate de faptul că există un prim candidat de culoare cu şanse serioase la preşedinţia SUA precum Brazilia. Acest lucru i-a determinat pe şase politicieni locali să adopte numele de "Barack Obama".

Legea braziliană le permite să candideze sub orice nume doresc la alegerile municipale din luna octombrie. În această ţară din America de Sud, cu unul dintre cele mai mari procente de afrodescendenţi din lume, locuitorii de culoare rămân totuşi o minoritate în politică.

Bucuria acestora pentru că Obama ar putea ajunge la Casa Albă se manifestă deschis pe toate străzile, unde se găsesc la tot pasul tricouri cu chipul senatorului de Illinois.

Ziarele vorbesc în neştire despre candidatul democrat din SUA. Politicienii care şi-au luat oficial numele de Barack Obama sunt convinşi că schimbarea le va asigura succesul asupra rivalilor lor.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite