Poliţia din Montreal a descoperit capul chinezului tranşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Montreal a anunţat, miercuri, că a descoperit capul tânărului chinez, Lin Jun, ucis cu sălbăticie şi tranşat în luna mai, crimă de care este acuzat canadianul Luka Rocco Magnotta.

"Se confirmă că este vorba despre cap", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Montreal, Raphael Bergeron, citat de AFP.

Capul era ultima parte a corpului tânărului student al Universităţii Concordia ce nu fusese încă găsit.

Trunchiul a fost descoperit într-o valiză aruncată la o pubelă de pe o stradă din Montreal, nu departe de locul unde locuise Magnotta, în timp ce mâinile şi picioarele victimei au fost trimise prin colet poştal la două partide politice la Ottawa şi două şcoli din Vancouver.

Luka Rocco Magnotta, 29 de ani, care a pledat nevinovat în iunie de uciderea lui Lin Jun, este în prezent deţinut şi procesul lui este aşteptat la începutul anului viitor.

El este suspectat de a-l fi ucis cu sălbăticie pe Lin Jun, 33 de ani, în noaptea de 24 spre 25 mai la Montreal, după care i-a dezmembrat corpul, a filmat crima şi a difuzat-o pe internet.

Fost actor porno, Magnotta a fugit în Franţa, apoi în Germania, unde a fost arestat la începutul lunii iunie după o urmărire de 10 zile. Extrădat în Canada, el a fost inculpat de cinci capete de acuzare, inclusiv unul pentru profanarea unui cadavru, informează Agerpres.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite