Planurile lui Bush

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat jurnalistului Robert Draper, preşedintele american George W. Bush a făcut dezvăluiri în legătură cu planurile sale după ce va părăsi Biroul Oval. El vrea

Într-un interviu acordat jurnalistului Robert Draper, preşedintele american George W. Bush a făcut dezvăluiri în legătură cu planurile sale după ce va părăsi Biroul Oval.

El vrea să ţină discursuri şi să aibă "o casă frumoasă în Dallas". Aici îşi doreşte să înfiinţeze un institut pentru promovarea democraţiei în lume.

O altă dorinţă este să se urce în maşină, plictisit, şi să meargă la ferma lui. Deşi de multe ori a susţinut contrariul, lui Bush îi pasă de ceea ce va spune istoria despre faptele sale.

De fapt, acesta a şi fost argumentul cu care jurnalistul a reuşit să-l convingă pe preşedinte să-şi deschidă inima.

El a declarat că scrie despre Bush ca despre un preşedinte care şi-a pus amprenta asupra perioadei sale, luând în calcul întreaga sa activitate de-a lungul celor două mandate.

Bush a apreciat intenţia declarată a jurnalistului, aceea de aduna "material brut", folositor viitorilor ocupanţi ai Casei Albe. Bush a vorbit şi despre starea de "izolare" pe care o simte şi o acceptă, percepând-o drept o consecinţă a statutului de preşedinte. Bush a mai apreciat că cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui preşedinte este să se autocompătimească.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite