Pe timp de criză în Italia-ziua poliţişti, iar noaptea zidari, masori, pompieri, instructori de gimnastică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițişti și electricieni, pizzari, pompieri, masori shiatsu sau instructori de gimnastică. Cel puțin 30 de procente dintre funcționarii publici italieni care lucrează în mod obişnuit în domeniul siguranță publică ziua, au un alt loc de muncă part-time, noaptea, la negru, relatează site-ul republlica. it.

Pe timp de criză, din cauza salariilor mici, dar şi a accesului la credite, funcţionarii publici italieni, în special agenţii de la siguranţă publică au ajuns ca ziua să lucreze ca poliţişti, iar noaptea să aibă un al doilea serviciu.

Aceştia îi concurează chiar pe emigranţii străini la joburi precum zidari, masori, pompieri, preparatori de pizza sau alte slujbe part-time.Ei lucrează incognito noaptea, pentru că funcţionarilor din poliţie italieni nu li se permite să aibă un al doilea job.

"Suntem obosiţi, deprimaţi și nu foarte satisfăcuţi din cauza acestor probleme", a mărturisit sub acoperire un agent de ordine pentru republlica.it.

Cu excepția cazului în care ambele joburi sunt autorizate, mulți funcţionari italieni sunt forțați să trăiască ilegal.

Polițistul Antonio, în vârstă de 20 de ani, a fost de acord să vorbească despre acest fenomen, care afectează mii de agenți: "De multe ori am nopţi de lucru obositoare ca zidar, pentru că salariul nu este suficient. Este dificil să se obțină autorizaţii oficiale pentru joburile part-time, astfel că suntem obligaţi să avem o activitate la negru ", a declarat acesta pentru reporterul republlica.it, VALERIA Teodonio.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite