Pasagerii unui zbor Ryanair au fost răniţi din cauza unor "turbulenţe puternice"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi membri ai echipajului şi un pasager al unui zbor Ryanair între Germania şi insulele Baleare au fost răniţi din cauza unor "turbulenţe puternice" care l-au obligat pe pilot să solicite aterizarea de urgenţă, a declarat, joi, compania, relatează AFP.

Zborul FR6218 între Dusseldorf şi Palma de Mallorca "s-a confruntat cu turbulenţe puternice la apropierea de aeroportul" din Palma, a declarat compania aeriană low-cost într-un scurt comunicat.

"În consecinţă, pilotul a solicitat aterizarea de urgenţă pentru a permite celor doi membri ai echipajului şi unui pasager al zborului să primească asistenţă medicală", a adăugat aceasta.

"Avionul a aterizat normal, iar membrii echipajului şi pasagerul au fost trataţi de personalul medical al aeroportului", a continuat aceasta.

"Ştim că este vorba despre răni uşoare", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al operatorului aeroportuar spaniol Aena.

Acest tip de incidente survin des în transportul aerian.
Aena a constatat mai multe incidente ale companiei care a solicitat trei aterizări de urgenţă în iulie din cauza lipsei de carburant şi o anchetă a fost deschisă, scrie Mediafax.

Aena a anunţat la 7 septembrie că un avion Ryanair de la Madrid către Insulele Canare a suferit o depresurizare a cabinei, provocând teamă celor 160 de pasageri şi probleme cu urechile sau anxietate printre 16 dintre aceştia.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite