Party-surpriză pentru Sarko de la Carla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre invitate s-au numărat şi mamele celor doi îndrăgostiţi Luni seara, Carla Bruni i-a invitat pe apropiaţii lui Nicolas Sarkozy pentru a sărbători ziua acestuia de naştere.

Printre invitate s-au numărat şi mamele celor doi îndrăgostiţi

Luni seara, Carla Bruni i-a invitat pe apropiaţii lui Nicolas Sarkozy pentru a sărbători ziua acestuia de naştere. Organizarea petrecerii a fost secretă până în ultimul minut. Oficial, Carla şi Sarko trebuiau să cineze în doi. Dar, la sosirea la reşedinţa noii sale prietene, şeful statului francez a avut surpriza să dea nas în nas cu circa 50 de amici sosiţi să-l serbeze cu ocazia împlinirii vârstei de 53 de ani.

După ce mass-media din întreaga lume a comentat în fel şi chip absenţa Carlei Bruni în cursul vizitei pe care Nicolas Sarkozy a efectuat-o în India, prietena preşedintelui francez a ţinut să-i facă o surpriză de ziua acestuia. Ziarul "Le Figaro" scrie că fostul manechin i-a anunţat personal pe prietenii liderului de la Elysee să i se alăture "pentru a-l serba pe Nicolas".

În scopul de a-l ţine departe de pregătiri, Carla l-a avertizat pe fiecare invitat în parte să păstreze totul "în mare secret". Printre cei chemaţi la petrecerea aniversară s-au numărat prieteni vechi şi noi. Pe numeroşi dintre aceştia, cântăreaţa i-a cunoscut în ultimele două luni, cum ar fi miniştrii şi colaboratorii şefului de stat: Rachida Dati, Brice Hortefeux, Nathalie Kosciusko-Morizet, Bernard Kouchner, Rama Yade, Franck Louvrier şi Catherine Pegard.

Prieteni vechi şi noi

De la prima aniversare în calitate de preşedinte a lui Sarkozy nu au lipsit nici obişnuiţii participanţi la petrecerile organizate altă dată: Didier Barbelivien, Michel Sardou şi soţia sa, Anne-Marie Perier, Johnny Hallyday, Martin Bouygues, Pierre Charon, Nicolas Bazire, fost director în cabinetul Édouard Balladur, şi chiar cuplul Isabelle et Patrick Balkany, cunoscuţi ca foarte apropiaţi de Cecilia Sarkozy.

Au mai fost prezente şi două prietene intime ale fostei prime-doamne, Agnès Cromback et Mathilde Agostinelli. Printre invitatele de onoare s-au numărat mama Carlei, Marisa, şi Dadu, mama şefului statului. Petrecerea s-a încheiat în jurul orei 12.00, noaptea.

"Idila nu are viitor"

Potrivit unei experte în astrologie, pe nume Meredith Duquesne, pe care Sarkozy o consultă uneori, noua sa poveste de dragoste se va sfârşi prost. Carla şi Nicolas se vor despărţi în septembrie 2009, după ce anul acesta relaţia lor va fi deosebit de "fierbinte". Faptul că cei doi nu vor avea un destin comun nu îi îngrijorează pe francezi. Potrivit analiştilor, opinia publică este mai degrabă neplăcut impresionată de faptul că preşedintele apelează la o clarvăzătoare.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite