Paris Hilton, dezmoştenită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Bunicul miliardar va dona 97% din avere fundaţiei familiei, în scopuri caritabile. Surpriză de proporţii pentru moştenitoarea imperiului constituit din celebrele hoteluri Hilton. Cea

>> Bunicul miliardar va dona 97% din avere fundaţiei familiei, în scopuri caritabile.

Surpriză de proporţii pentru moştenitoarea imperiului constituit din celebrele hoteluri Hilton. Cea mai mare parte din averea bunicului "rebelei" Paris Hilton va fi încredinţată unei fundaţii. Tânăra nu va rămâne totuşi "în sapă de lemn", cum s-a anunţat iniţial. Ea va moşteni circa 69 milioane de dolari.

Barron Hilton (în vârstă de 80 de ani), bunicul cunoscutei blonde care a stârnit atâta vâlvă în presa de scandal, va dona, prin testament, 97% din averea sa netă, estimată la 2,3 miliarde de dolari, Fundaţiei "Conrad N. Hilton", potrivit ziarului "New York Times".

Jerry Oppenheimer, autorul cărţii "Casa Hilton", susţine că bătrânul se simte jenat de comportamentul deşucheat al nepoatei, considerând că întinează reputaţia familiei. Conrad Hilton, creatorul fundaţiei caritabile, i-a lăsat acesteia ca moştenire cvasitotalitatea averii după decesul său în 1979.

Fiul lui, Barron, a contestat testamentul şi a obţinut împărţirea averii între fundaţie şi descendenţi. Acum însă, el însuşi spune că doreşte să respecte dorinţa tatălui: "Să se îngrijească de cei aflaţi în suferinţă".


Fundaţia "Hilton" susţine proiecte care vizează furnizarea de apă potabilă în Africa, educarea copiilor nevăzători şi asigurarea de cămine pentru bolnavii mintal. Tânăra blondă nu a făcut niciun comentariu legat de anunţul apărut în ziarul american. Chiar dacă nu se va alege decât cu 3% din moştenirea familiei, ea va rămâne cu 69 milioane de dolari.

Născută la 17 februarie 1981, Paris Hilton a devenit cunoscută ca actriţă, manechin şi cântăreaţă, dar mai ales prin numeroasele incidente în care a fost implicată, ajungând chiar să petreacă o scurtă perioadă în închisoare, în 2007. Fiica lui Richard şi Hathy Hilton, Paris mai are o soră, Nicky, şi doi fraţi, Barron Nicholas şi Conrad Hughes.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite