Păpuşă cu chipul prinţului Harry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăsăturile celui de-al doilea fiu al regretatei Diana vor fi reproduse cu mare acurateţe în chipul unei noi jucării de pe piaţa britanică

Hornby, o companie din Marea Britanie specializată în producerea de jucării, anunţă că, cel mai târziu anul viitor, lansează o nouă serie de tancuri, elicoptere şi soldaţi fabricaţi după „originalele" aflate pe teatrul de luptă din Afganistan. Mai mult: unul dintre soldaţii de jucărie a fost realizat după chipul prinţului Harry, fiul mai mic al prinţesei Diana şi al prinţului Charles.

Imaginea după care s-a făcut păpuşa (la o scară de 1:48) îl reprezintă pe Harry pe când se afla în provincia afgană Helmand, în 2008. Uniforma, armele şi alte accesorii ale „soldatului" au fost reproduse cu deosebită precizie.
Gama de jucării inspirate de armata britanică aflată pe frontul afgan face parte dintr-o strategie menită să descopere preferinţele pentru gadget-urile şi diverse alte obiecte destinate turiştilor ce vor veni la Londra cu ocazia Jocurilor Olimpice din 2012.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite