Obama îi cere lui Bashar Al-Assad să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul american a condamnat brutalităţile comise de autorităţile de la Damasc împotriva sirienilor şi i-a spus preşedintelui Bashar Al-Assad că este timpul să plece.

„Poporul sirian trebuie să-şi hotărască singur destinul, dar preşedintele Bashar Al-Ashad îi împiedică. De dragul poporului sirian, a venit timpul ca preşedintele Al-Assad să plece". Acesta a fost mesajul preşedintelui Barack Obama, care le-a mai spus sirienilor că Statele Unite sunt alături de ei.

Totodată, liderul de la Casa Albă a anunţat că toate bunurile din SUA ale guvernului sirian au fost îngheţate, iar importul produselor petroliere din Siria - interzis. Pe durata sancţiunilor, companiile americane nu vor mai putea să facă afaceri în Siria şi nici să exporte în această ţară. Obama a decis să mai adauge pe lista neagră câteva companii siriene.

Preşedintele sirian este tot mai izolat, inclusiv de către guvernele din lumea arabă, din cauza brutalităţilor comise de trupele regimului împotriva sirienilor care îşi cer drepturile.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite