Obama, înaintea lui McCain în sondaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Barack Obama, îl devansează pe rivalul John McCain în preferinţele electoratului american. Potrivit ultimului sondaj publicat miercuri de Reuters/Zogby,

Candidatul democrat la preşedinţia SUA, Barack Obama, îl devansează pe rivalul John McCain în preferinţele electoratului american. Potrivit ultimului sondaj publicat miercuri de Reuters/Zogby, senatorul de Illinois conduce cu 47% din opţiunile de vot, în timp ce veteranul din Vietnam este cotat cu 45%.

Sondajul reflectă schimbările provocate de criza economică prin care trec SUA şi de îndoielile unor alegători în legătură cu Sarah Palin, candidata republicanilor pentru funcţia de vicepreşedinte. Precedentul sondaj îl plasa în frunte pe senatorul de Arizona.

Un alt sondaj realizat de "New York Times" şi "CBS" arată că alegătorii nu au fost convinşi de declaraţiile lui John McCain referitoare la schimbările pe care le va face dacă va ajunge la Casa Albă. El este perceput ca un "republican tipic", care va continua politica actualului preşedinte.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite