Obama are ”deplină încredere” în securitatea Olimpiadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a declarat că are "încredere deplină" în forţele de ordine şi în serviciile speciale britanice care asigură securitatea Olimpiadei ce se deschide vineri, conform unui comunicat dat publicităţii joi de Casa Albă.

În cursul zilei de joi, consilierul prezidenţial pentru antiterorism, John Brennan, "a condus o întrunire (...) alături de ansamblul serviciilor antiteroriste şi al forţelor de ordine" din SUA, "pentru a discuta asupra colaborării noastre cu Regatul Unit pentru pregătirea Jocurilor Olimpice de la Londra", a precizat Jay Carney, purtător de cuvânt al Casei Albe, scrie AFP, citată de Agerpres.

"În urma acestei întruniri, John Brennan l-a informat pe preşedinte asupra pregătirilor pentru Jocurile Olimpice, precum şi asupra colaborării dintre autorităţile americane şi cele britanice înainte şi în timpul jocurilor", a precizat purtătorul de cuvânt.

"În continuitatea relaţiei noastre privilegiate, preşedintele a susţinut că acordă întreaga sa încredere prietenului şi aliatului nostru, Regatul Unit", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite