Obama, atacat în campanie: ”Nu tu l-ai omorât pe Bin Laden!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup format din foști membri ai serviciilor secrete și ai forțelor speciale americane au lansat o campanie mediatică în care acuză pe președintele Obama că s-a folosit de uciderea teoristului Bin Laden pentru propria imagine.

Liderii grupului, operațiunile speciale OPSEC Education Fund Inc., susțin că nu sunt implicați în campania electorală și nici nu constituie un partid, după cum relatează Reuters.

Ei menționează că sunt înregistrați ca membri ai unui grup de binefacere și, prin urmare, scopul lor principal este binele comun, iar abia apoi iau în considerare activitățile politice.

Grupul OPSEC a realizat un film de 22 de minute în care adresează critici la adresa lui Barack Obama. Înregistrarea va fi făcută publică azi.

"Domnule președinte, nu dumneavoastră l-ați ucis pe Osama Bin Laden, ci America a făcut-o", spune, în film, Ben Smith, fost membru al Marinei.

"Ca cetățean, este datoria mea să-l avertizez pe președinte să nu mai lase să se scurgă informații către dușman. Va duce la distrugerea Americii", continuă Smith.

Un membru din staff-ul de campanie al lui Barack Obama a precizat: "Nimeni din acest grup nu este în măsură să vorbeasă despre aceste subiecte  sau despre ce impact vor avea scurgerile de informații; este clar că grupul a făcut asta mânat de interese politice".

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite