UPDATE Atentat cu maşină capcană la Beirut: mai mulţi morţi şi răniţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie a avut loc, vineri, într-un cartier din estul oraşului Beirut, capitala Libanului, informează AFP.  Cel puţin şase persoane au murit şi alte 78 au fost rănite în atentat, potrivit unor surse locale.

Potrivit agenţiei ANI, ar fi vorba de un atentat cu maşină capcană care ar fi explodat în sectorul de est al Beirutului,capitala Libanului. Explozia care ar fi făcut cel puţin doi morţi şi peste 15 răniţi.

Din cauza deflagraţiei, două imobile au fost devastate în Piaţa Sassine din cartierul Achrafieh. Un imobil a luat foc, iar voluntarii Crucii Roşii ajută răniţii.

Nu se ştie deocamdată dacă explozia a avut drept ţintă o personalitate din viaţa politică din Liban. Deflagraţia s-a produs într-un cartier locuit predominant de creştini.

Potrivit agenţiei ANI, atentatul a avut loc la 200 de metri de biroul partidului creştin de opoziţie, Kataeb, condus de fostul preşedinte Amine Gemaye. Şi pagubele materiale sunt considerabile, faţadele mai multor imobile au fost avariate, geamuri sparte, balcoane prăbuşit.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite