Nuntă discretă pentru Jenna Bush

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica preşedintelui american a devenit "doamna Henry Hager" în cadrul unei ceremonii private, supravegheate de serviciile secrete, la care presa nu a avut acces Jenna Bush, 26 de ani, s-a

Fiica preşedintelui american a devenit "doamna Henry Hager" în cadrul unei ceremonii private, supravegheate de serviciile secrete, la care presa nu a avut acces

Jenna Bush, 26 de ani, s-a căsătorit sâmbătă la ferma familiei din localitatea texană Crawford. Presa americană a scris că mariajul a fost "un secret de stat".

Circa 200 de persoane au luat parte la celebrarea căsătoriei Jennei Bush. Casa Albă nu a dat publicităţii niciun comunicat despre eveniment, considerându-l "o chestiune de familie". Ceremonia în cadrul căreia Jenna Bush şi Henry Hager au spus "da" a avut loc la apusul soarelui, pe malul unui lac de pe teritoriul ranch-ului familiei Bush. Jenna, care a fost condusă la altar de tatăl ei, a purtat o rochie de mireasă albastră, ornată cu perle şi broderii, şi a avut un alai de 14 domnişoare de onoare, printre care s-a aflat şi sora ei geamănă, Barbara.

Pentru ceremonie au fost construite special o cruce de mari dimensiuni şi un altar, pentru care liderul de la Casa Albă a scos din buzunar mai multe mii de dolari. Hager a cerut-o pe Jenna în căsătorie în august 2007, oferindu-i un inel de logodnă cu un diamant rotund, care a aparţinut bunicii sale din partea mamei.

Cuplul se mută în Baltimore

Festivităţile au debutat încă de vineri noaptea, printr-o cină găzduită de părinţii mirelui, în localitatea Salado, aflată la circa 70 km distanţă de Crawford. Nunta a beneficiat şi de protecţia serviciilor secrete, un număr mare de agenţi fiind prezenţi la Crawford şi în împrejurimi, pentru a preveni apariţia oaspeţilor nepoftiţi. Chiar dacă în zonă nu s-a întâlnit picior de jurnalist, presa americană a aflat că preşedintele Bush nu a întârziat prea mult pe ringul de dans şi s-a dus la culcare devreme. Tinerii căsătoriţi urmează să se mute în oraşul Baltimore (Maryland), unde Henry Hager îşi va prelua postul care îl aşteaptă la o companie de electricitate.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite