VIDEO Noile avioane subacvatice, proprietăţi ale miliardarilor lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Submarinele „Necker Nymph",  "Deep Flight" sau yachtul "The Octopus" sunt câteva dintre achiziţiile unor miliardari celebri, precum britanicul Richard Branson, americanul Paul Allen sau rusul Roman Abramovici.

Miliardarul britanic Richard Branson a mai adăugat un submarin la colecţia sa de modele unice în lume, submarinul „Necker Nymph" - considerat un submarin de lux, acesta fiind mai degrabă un avion subacvatic şi un adevărat succes pentru scuba diving, potrivit Forbes.

Submarinul din fibră de carbon are 4,6 metri lungime şi 3 metri lăţime. Prototipul este construit pentru un pilot şi doi pasageri şi cântăreşte 750 de kilograme şi poate atinge o adâncime de peste 39 de metri.

Seamănă cu un avion care zboară prin apă. Chiar poţi face loopinguri, îşi descrie Branson submarinul

Necker Nymph a fost proiectat de Graham Hawkes, preşedintele Hawkes Ocean Technologies, şi este primul de acest fel. Lui Graham Hawkes i-au trebuit şase luni pentru a proiecta şi crea submarinul.

La scuba diving, intri în apă cu echipamentul pe tine. Vezi animalele marine, dar întotdeauna trec pe lângă tine. Acum, poţi explora apele cu acest minunat vas subacvatic, a declarat designerul acestuia.

Nymph reprezintă o nouă clasă de vehicule pentru noi.

Graham Hawkes este prezent în industria marină de mai bine de un deceniu, dar în ultmii ani a manifestat un interes sporit faţă de clienţii miliardari.

Colecţia "Deep Flight" lansată de Ocean Hawkes Technologies anul trecut a marcat începutul avioanelor subacvatice.

image

Co-fondatorul Microsof, Paul Allen deţine magnificul yacht "The Octopus", împreună cu două submarine de lux şi un elicopter, în timp ce miliardarul rus Roman Abramovici are un model în valoare de două milioane de dolari creat de U.S. Submarines.

image

Click aici pentru VIDEO.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite