Noi ipoteze despre monstrul din Minnesota, creatura care a stârnit dezbateri aprinse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi declaraţii despre monstrul din Minnesota au fost date publicităţii. Acestea nu lămuresc însă misterul legat de ciudata creatura, dar liniştesc oamenii, făcând apel la explicaţii logice şi la raţiune.

Fotografiile animalului au fost postate şi pe Facebook, iar publicul s-a aratat interesat în a-şi spune teoria, numindu-l pe rând câine, raton, lup ,bursuc, ba chiar s-a speculat ca ar fi un experiment al guvernului. Unii au sugerat că ar fi chupacabra, celebra fiară-vampir.

Dincolo de aceste teorii, oamenii de ştiinţa se arată uimiţi, atat de creatura neobişnuită, cât şi de imaginaţia bogată a oamenilor.

Pentru a lămuri misterul, biologii au făcut o analiză atentă a fotografiilor animalului, care a părut să fie, după lungime şi mărime, un bursuc: “are cinci gheare lungi la ambele picioare din faţa, lucru caracteristic bursucilor”, a declarat expertul Kevin Kotts.

Analiza s-a facut doar pe baza probelor foto şi video, întrucât biologii nu au vazut încă animalul. Chiar şi în aceste condiţii, spun ei, sunt şanse mai mari să fie vorba despre un animal obişnuit decat despre un monstru, întrucât nu a mai fost găsit nici un alt exemplar.

În privinţa vocilor care susţin că monstrul face parte dintr-un program guvernamental, tot biologii ne liniştesc: “dacă este asa, persoana care a lăsat un top secret să scape pe o stradă din Minnesota va avea mari probleme”.

În urmă cu câteva săptămâni, Lacey Ilse a găsit un animal straniu pe o stradă din Minnesotta, şi l-a descris ca fiind “alb ca o fantomă, fără păr şi cu gâtul gros, disproportionat în raport cu restul corpului moale” părând totuşi “pe jumatate uman”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite