VIDEO New York-ul lovit de două tornade neobişnuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turneul de tenis US Open a fost suspendat din cauza la două tornate neobişnuite, care au lovit cartierele Queens şi Brooklyn din New York, distrugând case şi producând întreruperi ale alimentării cu energie electrică, anunţă BBC News.

Conform unor martori din Quuens, furtuna din acest cartier a doborât la pământ copaci şi stâlpi de electricitate, a ridicat în aer băncile pentru picnic şi pubelele de gunoi şi a răsturnat câteva maşini.

Tornada care a avut loc în Brooklyn a distrus la rândul ei case şi a scos din pământ copaci.Şi alte zone din New York au fost afectate de ploile torenţiale aduse de cele două furtuni.

Aceste tornade, au avut loc la câteva minute una după alta, provocând furtuni de peste 100 km pe oră.

Seviciul Naţional de Meteorologie (NWS) a anunţat că este posibil ca părţi din New Jersey, Connecticut, Maryland, New Hampshire, Massachusetts şi Pennsylvania să fie afectate de furtuni şi că ar putea apărea chiar şi noi tornade

Un bilanţ al autorităţilor arată că nu au fost înregistraţi răniţi, însă furtunile au determinat suspendarea turneului de tenis US Open.

Preventiv, Poliţia a dispus evacuarea Stadionului Arthur Ashe de la Flushing Meadows, oprind cea de-a doua semifinală din competiţia masculină. Finala la feminin, programată pentru sâmbătă seară, a fost amânată până duminică din cauza previziunilor meteo care anunţau ploi.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite